Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

.Generelt

Travian giver dig muligheden for at interagere med andre spillere på 4 forskellige måder:

Angreb

Du kan angribe andre spillere så længe de hverken har begynderbeskyttelse eller er spærrede.
For at angribe en anden spiller har du brug for tropper og et mål. Et mål kan vælges via kortet, the statistiken eller ved at indtaste navn eller koordinater på den landsby du vil angribe i forsamlingspladsen. Forskellen mellem et almindeligt angreb og en plyndring er, at ved et almindeligt angreb vil tropperne slås til en af parterne er helt død, mens der ved plyndringer kun vil ske delvis skade på begge hære, og i næsten alle tilfælde vil efterlade angriberen med mindst 1 overlevende enhed.

Opbakning

Du kan bakke andre spillere op så længe de hverken har begynderbeskyttelse eller er spærrede. For at angribe en anden spiller har du brug for tropper og et mål. Et mål kan vælges via kortet,  statistiken eller ved at indtaste navn eller koordinater på den landsby du vil bakke op i forsamlingspladsen. Tropper som sendes som opbakning til en anden landsby vil blive i denne landsby indtil de enten dør i kamp, du selv hjemkalder dem eller landsbyens ejer sender dem hjem. Opbakkende tropper spiser korn i den by, de står i.

Handel

Markedspladsen (forudsætninger: hovedbygning trin 3) giver dig mulighed for at sende ressourcer til andre spillere. Du kan vælge mellem at handle via markedspladsen ved at acceptere et tilbud på markedet, selv oprette et tilbud til markedet, eller blot sende ressourcer til en anden landsbyen. Du behøver ikke selv have en markedsplads for at modtage ressourcer, men du vil ikke kunne se, om der er noget på vej ind, uden at have en markedsplads.

Beskeder (IGMs)

Via det højre besked symbol kan du læse, skrive og, hvis du har Plus-funktion arkivere beskeder (IGMs – det står for Ingame messages) og benytte din egen notesblok. For at sende en besked, skriver du blot modtagerens nick, et emne og selve beskeden /husk spillereglerne!). Herefter klikker du på ”send” og beskeden er sendt til den anden spiller. Hvis du har rettigheder til det kan du sende beskeder til hele din alliance på én gang ved at skrive [ally] i modtagerfeltet (ikke [din-alliances-navn]).


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej