Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Når serveren går ned (0:00:00?)

Du kan genkende en "event jam" forholdsvis let - når byggetider og troppeankomster vises som 0:00:00?. Hvis du har spillet Travian i et stykke tid, har du før eller siden oplevet en "event jam". En "event jam" opstår på grund af tekniske problemer på en server; når en server sætter farten ned af en eller anden grund, eller hvis den bliver overbelastet med informationer, hændelser såsom angreb, byggeordrer og andre lignende hændelser man typisk ser i et Travian spil, som resulterer i at hændelserne går i stå. Som spiller er der ikke meget at gøre ved dette andet end at vente; i tilfælde af "event jam" kan du være helt sikker på at Travian Team og TechSupport arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

I tilfælde af en "event jam" bør du følge disse retningslinier:

  • Forsøg ikke at opdatere siden hele tiden; det løser ikke fejlen. I værste fald kan det endda forværre problemerne yderligere.
  • Lad være med at annullere nogle af dine igangværende hændelser såsom byggeordre, fordi råstofferne i så fald vil være tabt.
  • Forsøg at undgå at sætte nye hændelser i kø indtil problemet er løst.
  • Hav tålmodighed; problemet vil blive løst hurtigst muligt. Der er ingen grund til at skrive til Teamet gentagne gange for at spørge hvornår problemet er løst.
  • I tilfælde af en server "rollback" (rollback er når serveren sættes tilbage til en tidligere back-up), så husk at alle har lidt de samme tab, eftersom serveren er blevet sat adskillige timer tilbage og at det gælder alle spillere. I tilfælde af en rollback kan du ikke forvente erstatning i form af råstoffer, tropper eller andet.

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej