Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan overføres Guld?

Det er kun Guld du har købt, der kan overføres til en anden konto. Guld optjent på anden vis (fra missionschefen, veksling af Guld etc.) er ikke flytbart.

Derudover kan du kun overføre Guld indenfor det domæne guldet stammer fra (fra en nordics-server til en anden nordics-server). Desuden er det muligt at overføre guld fra alle nordiske lande - .dk, .fi, .se og .no til nordics-servere. Guld fra andre domæner - f.eks. det internationale domæne - kan ikke overføres til og fra nordiske servere.


For at overføre Guld inden en server slutter er du nødt til først at slette kontoen. Under kontoindstillinger hvor du kan slette din konto kan du også se hvor meget Guld du vil kunne overføre. Når din konto er slettet helt (efter 72 timer) vil der blive sendt en e-mail til den e-mailadresse din konto var registreret i.

Hvis du har Guld på din konto når en server slutter vil du også modtage en e-mail.

Denne e-mail indeholder et link, du kan bruge til at overføre dit Guld. Hvis du trykker på linket i mailen, bliver du taget til en ny side, hvor du bliver bedt om at indtaste den e-mailadresse guldlinket er blevet sendt til. Hvis du indtaster den korrekte e-mailadresse (bemærk: nogle gange er det nødvendigt at fjerne eventuelle punktummer i e-mailadressen før @, før det virker), bliver du så bedt om at indtaste kontonavnet på den konto som du gerne vil overføre Guldet til og vælge hvilken server kontoen er på. Hvis du indtaster et kontonavn som ikke findes på det domæne guldet stammer fra, kan kontoen ikke findes.

Når den ønskede modtager er valgt vil modtageren få en IGM med mulighed for at acceptere overførslen. Hvis den IGM bliver slettet før overførslen er accepteret, bliver Guldlinket ugyldigt.

Et Guldlink har ingen udløbsdato, før Guldet er overført eller hvis den sendte IGM slettes (som beskrevet ovenfor). Det betyder at det er muligt for dig at gemme linket indtil en server starter, oprette en ny konto og dernæst overføre Guldet til den nye konto.

Hvis du oplever problemer med at overføre Guld så send en ticket til support med så mange detaljer om dit problem som muligt.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej