Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

IRC Services

IRC Services er et system som er meget vigtigt for netværket. Det tildeler services til brugere og hjælper med forskellige ting:

 • Nickserv

  Du kan registrere et brugernavn på IRC for at gøre så andre ikke kan tage det brugernavn du vil bruge når du er offline. Det giver dig også mulighed for at komme ind på en kanal automatisk eller være i stand til at skrive beskeder til andre brugere der er offline på IRC. 

 • Chanserv

  Denne service tillader dig at registrere din(e) egne kanal(er). Den giver dig en avanceret styring som tillader dig at tilføje andre en speciel rang (SOP, AOP, HOP, VOP) hvilke kan hjælpe dig med at styre en kanal. 
  Hver gang du kommer på og identificeres med nickserv, vil chanserv sørge for at du får de rette rettigheder på din egen kanal eller kanaler du har ekstra adgang til.

 • Memoserv

  Denne service tillader dig at sende en besked til en person der er offline (eller online - det er ligemeget hvilket). Så snart personen identificeres igen, vil han/hun få en besked om at der ligger en besked klar til ham/hende.

 • Botserv

  Som navnet hentyder til, kan du få en bot til at hjælpe dig med at styre din kanal. Du kan konfigurere en bot til at kicke (og/eller banne efter X antal kick) for CAPS, flooding, gentagelser, grimme ord og mange andre ting. Meget nyttigt, men kræver en større viden om disse services og IRC.

 • Hostserv

  Denne services vil de fleste brugere aldrig komme til at bruge da det kun er for teammedlemmer i alle lande til at have deres private host.

 • Operserv

  Som navnet siger, er den kun for opers/IRCops på netværket. Det giver dem en masse forskellige styrings muligheder til at arbejde med netværket.

Nickserv

Hvis du bruger chatten meget, er det en god idé at du har dit egen brugernavn, så andre ikke kan bruge det.

TravianGames IRC opfordrer brugere til at lave deres egen bruger for at undgå problemer. De vil ikke yde hjælp hvis din bruger er hijacked fordi du ikke har registreret det. Da der er over 3 mio. brugere verden over, er der en stor chance for at der er en anden der bruger samme brugernavn.

Hvis du klikker på Chat vil du få enten T_Guest*** eller CN|Navn
C= Land, N = serverens nummer. Exampel: dk1|Navn

For at ændre dit navn:

/nick brugernavn

Når du har ændret dit navn, er det tid til at registrere det.
Her kan du finde koden til at registrere dig selv på netværket.

/NickServ REGISTER kodeord din@email

Hvis du har gjort det korrekt, vil følgende besked komme frem:

-NickServ- A passcode has been sent to din@email, please type /msg NickServ confirm to complete registration

Tjek din indbakke og find mailen fra irc@travian.org.
I mailen vil der være en kommando som du skal bruge på netværket for at godkende din registrering. Det vil ligne dette:

/NickServ CONFIRM code

Det er muligt at du skal tjekke dit SPAM filter i tilfælde af at du ikke kan finde mailen.

Hvis du har gjort det korrekt, vil du få denne meddelelse frem:

-NickServ- Nickname nick registered under your account: hostname -NickServ- Your password is kodeordet - remember this for later use.

Det betyder at du har godkendt din tilmelding af IRC.
Næste gang du kommer på IRC, skal du bruge den til at identificere brugernavnet. På den måde kan systemet vide at det netop er dig der er logget på. For at gøre det skal du gøre følgende:

/NickServ IDENTIFY kodeordet

Hvis du får problemer er du velkommen til at komme ind på IRC-Support kanalen og få dine spørgsmål besvaret der eller på www.forum.travian.dk, for at komme på IRC-Support kanalen skal du skrive følgende:

/join #help

Extra: Hvis du ikke kan engelsk eller hellere vil have at services kommunikerer med dig på et andet sprog kan du vælge følgende:

/NickServ set language

3 Vil gør så det bliver på tysk

Tilgængelige sprog:

1. Engelsk
2. Fransk
3. Tysk
4. Italiensk 
5. Portugisisk 
6. Spansk
7. Tyrkisk
8. Catalansk
9. Græsk
10. Hollandsk
11. Russisk
12. Hungarnsk
13. Polsk

Inaktivitet:
Brugernavne der ikke har været i brug indenfor 60 dage vil automatisk blive slettet af IRC. Kanaler vil blive slettet efter 30 dages inaktivitet.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej