Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Saml tropper

Saml tropper er en feature der er tilgængelig i 2017 specialen, Ild og Sand. Den tillader dig at samle dine tropper fra forskellige landsbyer til en stor hær, men det kommer med en pris i form af råstoffer eller guld. Tropper der er samlet bliver derefter anset som de var trænet i deres nye hjemlandsby; dette inkludere opgraderinger i Smedjen.

Sådan samler du tropper

Du skal gøre følgerne:

  • Send de tropper du vil sende til den landsby der skal være den nye hjemlandsby.
  • Derefter, gå ind i din Forsamlingsplads i den landsby der skal være den nye hjemlandsby.
  • I fanen oversigt, finder du de tropper du har sendt.
  • Klik på ”saml tropper i denne landsby”.
  • Derefter vælger du de tropper samt antallet du vil samle. Dette påvirker prisen for at samle dem.
  • For at fuldføre samlingen, skal du bekræfte at du vil betale prisen enten med råstoffer (du kan bruge NPC Handel hvis det bliver nødvendig) eller med guld.

Begrænsninger ved brugen af saml tropper

Omkostninger ved at samle tropper

Omkostninger ved at samle tropper afhænger af den samlede hær der skal samles. Omkostninger er lig med to gange prisen det koster at uddanne dem. Du kan også i stedet bruge guld; dette beregnes ved at dele råstofprisen ved 40.000 og afrunde resultatet op.

Eksempel: Du vil samle 1.000 Køllesvingere. 1 enhed koster 95, 75, 40, 40, for at uddanne, samlet koster enheden 250 råstoffer. Den samlede omkostning vil derfor være: 250 x 1.000 x 2 = 500.000 (190.000, 150.000, 80.000, 80.000). Du kan i stedet bruge guld, hvilket det så vil koste: 500.000 / 40.000 = 13 guld.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej