Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan overføres Guld?

Det er kun Guld som du har købt der kan overføres til en anden konto. Guld optjent på anden vis (fra missionschefen, veksling af Guld etc.) er ikke flytbart. Derudover så kan du kun overføre Guld indenfor det samme domæne (fra en .dk server til en anden .dk server). Bemærk at nordiske servere kan have særlige regler for guldoverførsel - det vil typisk ikke være muligt at overføre guld fra en .com-server til en nordisk server, selv om den nordiske server også hedder .com. I stedet kan det så være muligt at overføre guld fra alle nordiske lande - .dk, .fi, .se og .no.


For at overføre Guld inden en server slutter er du nødt til først at slette kontoen. Under kontoindstillinger hvor du kan slette din konto kan du også se hvor meget Guld du vil kunne voerføre. Når din konto er slettet helt (efter 72 timer) vil der blive sendt en email til den emailadresse som din konto var registreret i.

Hvis du har Guld på din konto når en server slutter vil du også modtage en email.

Denne email indeholder et link du kan bruge til at overføre dit Guld. Hvis du trykker på linket vil du se at du skal gøre to ting; indtaste kontonavnet på den konto som du gerne vil overføre Guldet til og vælge hvilken server kontoen er på, samt indtaste emailadressen guldlinket er blevet sendt til.

Når den ønskede modtager er valgt vil modtageren få en IGM med mulighed for at acceptere overførslen. Hvis den IGM bliver slettet før overførslen er accepteret bliver Guldlinket ugyldigt.

Et Guldlink har ingen udløbsdato, før Guldet er overført eller hvis den sendte IGM slettes (som beskrevet ovenfor). Det betyder at det er muligt for dig at gemme linket indtil en server starter, oprette en ny konto og dernæst overføre Guldet til den nye konto.

Hvis du oplever problemer med at overføre Guld så send en ticket til support med så mange detaljer om dit problem som muligt.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej